English (United Kingdom)Nederlands

Nieuws 2013

Ontmoeting bulkcarriers in den vreemde

15 november 2013

Universal Barcelona

De 57.000 TDW bulkcarriers Universal Bremen en Universal Barcelona hebben voor twee verschillende charteraars dezelfde portrotatie gemaakt. Deze week lagen de schepen op hetzelfde punt voor het laden en lossen in Dar es Salaam, Tanzania. Beide schepen hebben hiervoor havens in Mozambique en Rusland aangedaan. De kapiteins van de Universal Bremen en Universal Barcelona hebben ons bijgaande foto's toegestuurd.

+Read more

 

Luchtfoto's Universal Bremen

11 oktober 2013

Universal Bremen

Voor de kust van Texel zijn luchtfoto's gemaakt van de 57.000 TDW bulkcarrier Universal Bremen. De Universal Bremen is het eerste schip uit een serie van vier 57.000 TDW bulkcarriers. Meer foto's van de Universal Bremen kunt u vinden op onze website onder de categorie 'vloot'.

+Read more

 

Yangtze River gefotografeerd

16 september 2013

Yangtze River

De Yangtze River is op haar reis naar Haldia (India) in de Andamanse Zee gefotografeerd door de passerende Amur River. De kapitein van de Amur River stuurde ons bijgaande foto's.

+Read more

   

Luchtfoto's Universal Baltimore

6 juni 2013

Universal Baltimore

Eind mei zijn voor de kust van Texel luchtfoto's gemaakt van de 57.000 TDW bulkcarrier Universal Baltimore. De Universal Baltimore is het derde schip uit een serie van vier 57.000 TDW bulkcarriers. Meer foto's van Universal Baltimore kunt u vinden op onze webiste onder de categorie 'vloot'.

+Read more

 

Luchtfoto's Universal Barcelona

29 mei 2013

 Universal Barcelona at Texel

Begin mei zijn voor de kust van Texel luchtfoto's gemaakt van de 57.000 TDW bulkcarrier Universal Barcelona. De Universal Barcelona is het tweede schip uit een serie van vier 57.000 TDW bulkcarriers. Ondanks het tegenvallende weer heeft de fotoshoot enkele mooie plaatjes opgeleverd. Meer foto's van de Universal barcelona kunt u vinden op onze website onder de categorie 'vloot'.

+Read more

   
Prev12Next  ...  End
Page 1 of 2